ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Οι συνεργάτες του δικηγορικού γραφείου Κ. Καραγκούνης & Συνεργάτες διαθέτουν υψηλή ακαδημαϊκή εκπαίδευση, κατάρτιση και επαγγελματική εμπειρία που εγγυώνται άριστη απόδοση και αποτελεσματικότητα που προσδοκούν οι πελάτες μας.  

Οι δικηγόροι και εν γένει οι συνεργάτες του γραφείου έχουν πραγματοποιήσει τις σπουδές τους σε ελληνικά πανεπιστήμια ή σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Είναι, σχεδόν στο σύνολο τους, κάτοχοι ενός ή και περισσοτέρων μεταπτυχιακών τίτλων. Η ακαδημαϊκή τους εκπαίδευση και η απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας, εξασφαλίζουν την εξειδίκευση που απαιτείται για την κάλυψη των αναγκών του γραφείου και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Οι συνεργάτες του γραφείου είναι αφοσιωμένοι στην επαγγελματική και προσωπική τους ανάπτυξη και εξέλιξη, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο, την υψηλή  ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων νομικών υπηρεσιών.

 

 

Κωνσταντίνος Καραγκούνης - Constantin Karagounis

Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Παρισίων.

Νομικός Σύμβουλος της Γαλλικής Πρεσβείας.

Ακαδημαϊκές Σπουδές: Jean Moulin, Λυών Γαλλία (Licence Ιδιωτικό Δίκαιο 1982, Maîtrise Εμπορικό Δίκαιο με διάκριση 1983), Strasbourg III, Στρασβούργο Γαλλία, Συγκριτικό Εμπορικό Δίκαιο, Grenoble, Γαλλία, Ευρωπαϊκό Δίκαιο, Urbino Ιταλία, Ευρωπαϊκό Δίκαιο, Αθήνα, Φορολογικό Δίκαιο, Κολλέγιο Αθηνών, Management, Jean Moulin Λυών Γαλλία, Doctorant en Droit international, européen et comparé - Droit bancaire. Έχει εκπαιδευτεί ως δικηγόρος στο Παρίσι και στη Γενεύη. Είναι Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής

Τομείς Δραστηριότητας: Εμπορικό και Εταιρικό Δίκαιο, Δίκαιο Ανταγωνισμού, Δίκαιο Σημάτων, Διανομή, Τραπεζικό Δίκαιο, Αλλοδαπές Επενδύσεις, Ιδιωτικοποιήσεις, Διαγωνισμοί, Συμβάσεις, Φορολογικό Δίκαιο, Εργατικό Δίκαιο, Διοικητικό Δίκαιο, Ευρωπαϊκό Δίκαιο, Διαιτησία – Διαμεσολάβηση. Συγγραφέας πολλών άρθρων και μελετών με δημοσιεύσεις σε νομικά και οικονομικά περιοδικά και συμμετοχή σε συλλογικά έργα στους τομείς δραστηριότητας του.

Γλώσσες: Ελληνικά, Γαλλικά, Αγγλικά και Ιταλικά.

 

Χρήστος Κουρέτας

Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2016. Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Νομική Σχολή, το 2014. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στο «Φορολογικό Δίκαιο» από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο «Τραπεζικό και Χρηματοοικονομικό Δίκαιο» στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Ξένες γλώσσες: Αγγλικά και Γερμανικά.

 

Δημήτριος Μουντάκης

Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2014. Αποφοίτησε από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Νομική Σχολή, το 2012. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο «Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Νομική Σχολή.

Ξένες γλώσσες: Αγγλικά και Γερμανικά.

 

Αντώνιος Κουμπιάς

Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2018. Αποφοίτησε από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Νομική Σχολή, το 2014. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο «Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο» από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ.

Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά και Γαλλικά

 

Ντένια Μπιλιράκη

Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Αποφοίτησε από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Νομική Σχολή, το 2015. Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο: Διεθνές Εμπορικό και Επενδυτικό Δίκαιο» του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ.

Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά

 

Μαρία-Αγγελική Παπαγεωργίου

Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Νομική Σχολή, το 2016. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου «Άυλα Αγαθά και Ανταγωνισμός» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Νομική Σχολή.

Ξένες γλώσσες: Αγγλικά και Γαλλικά

 

Εμμανουήλ Δασκαλογιάννης

Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Αποφοίτησε από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Νομική Σχολή, το 2016.

Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά 

 

Αματίνα Ζαννιά

Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Αποφοίτησε από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Νομική Σχολή, το 2017.

Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά